Filmer och tv-program med peter haber

by lyrik

Peter Haber är en begåvad skådespelare som har lyckats förvandla varje roll han tar på sig till en övergripande skildring av människans natur. Oavsett om han spelar detektiven Martin Beck eller en komisk karaktär på film eller i TV-program, tar Haber rollerna till hjärtat och framhäver deras djup och komplexitet.

Filmer Peter Haber Medverkat I

Peter Haber har en lång lista av framträdanden i både svenska och internationella filmer. Hans mångfacetterade skådespelarkunskaper reflekteras i de olika roller han har spelat hittills. Följande tabell presenterar några av de mest noterbara filmerna han medverkat i:

Film Roll År
Sällskapsresan 2 Norris 1985
Beck – Spår i mörker Martin Beck 1997
Tillsammans Rolf 2000
Njut av dagen, den kommer inte igen John 2004

Tv-program med Peter Haber

Utöver att vara en framstående filmaktör har Peter Haber även dignat DJUP i tv-skådespeleri. Han har imponerat publiken med hans framträdanden i följande tv-program:

  • Beck-serien (1997 – nu) där han spelar polisinspektör Martin Beck, en roll som han tilldelades Kristallen för bästa manliga huvudroll.
  • ”Rederiet” (1992-1993) där han spelade Sten Frisk, en karaktär som livnär sig på sjöfart och äventyr.
  • ”En pilgrims död” (2013), i detta program porträtterar han Carl Hamilton, en skicklig men knäckt hemlig agent.

Vi känner alla Peter Haber för hans kännetecknande röst och hans förmåga att förmedla stark emotion genom sina roller. Hans skådespeleri strålar alltid igenom, oavsett vilken karaktär han tar på sig. Och det finns ingen tvekan om att vi kommer att fortsätta se honom i många fler filmer och TV-program framöver.

Relaterade inlägg