Känd nöjesprofil gripen

by lyrik

I oktober 2021 blev polisen larmade till en adress någonstans i Mellansverige. När polisen kom till platsen upptäckte det en man som de grep. Mannen ska vara en känd nöjesprofil och han var sedan tidigare efterlyst av polisen.

Kvinnan som är bosatt på adressen ska sedan tidigare ha haft en relation med den nu misstänkta mannen. Han är misstänkt för grov fridskränkning efter att ha hotat och även slagit kvinnan.

Det finns flera vittnen som har sett mannen slå sin exflickvän flera gånger. Kvinnan har anmält honom för flera fall av misshandel och i oktober 2021 fick polisen alltså tag på honom.

I efterföljande rättegång dömdes nöjesprofilen av tingsrätten till nio månaders fängelse och att betala ett skadestånd på totalt 38 000 kronor till kvinnan.

Flashback känd nöjesprofil gripen

På Flashback var det många redan på de första sidorna som hade räknat ut vem det här kunde vara. Mannen har varit i blåsväder tidigare. Enligt en tidigare artikel från Aftonbladet kunde några lista ut vart någonstans i Mellansverige händelsen inträffade. Vill du ha svaret på vem känd nöjesprofil gripen Flashback är, hittar du det på forumet. Svaret finns även på nätet i andra nyhetsartiklar efter fällande dom.

Relaterade inlägg