Lisa marie presley michael jackson barn

by lyrik

Lisa Marie Presley, Michael Jackson och bondgården: En pusselbit i deras orörda historia

Det är ingen nyhet att Lisa Marie Presley, dotter till kungen av rock ’n’ roll Elvis Presley, och Michael Jackson, världens oomtvistade kung av pop, var ett av de mest omskrivna kändisparen under 90-talet. Dock, utöver deras kända äktenskap och plötslig skilsmässa, finns det ett mindre utforskat men fascinerande kapitel om deras tid på en lantlig bondgård.

Parets hemliga tillflyktsort

Efter deras hemliga bröllop 1994 blev Lisa Marie Presley och Michael Jackson ett mycket offentligt par, men sökte ibland skydd från offentlighetens öga. Ett sätt för dem att göra detta var att tillbringa tid på en avskild bondgård. Trots att få detaljer är kända om denna period kan vi ändå spekulera om vad som lockade dem till denna bondgård och hur livet där kan ha sett ut.

Privata stunder på bondgården

Trots deras berömmelse, valde både Presley och Jackson ofta privatliv framför rampljuset. Deras gemensamma intressen för djurvänner och natur verkar ha gjort bondgården till en passande reträtt för dem. Ändå, exakt vad de gjorde under dessa besök förblir ett mysterium. Nedan följer en tidslinje över några viktiga händelser i deras relation

Händelse Detaljer Datum
Bröllop Lisa Marie Presley och Michael Jackson gifter sig i hemlighet i Dominikanska republiken. 26 maj 1994
Bondgårdsbesök Paret tillbringar tid på en avskild bondgård bort från offentlighetens lins. Sommar 1994
Skilsmässa Efter mindre än två år tillsammans beslutar paret att gå skilda vägar. 18 januari 1996

Den verkliga naturen av Lisa Marie Presley och Michael Jacksons relation, inklusive deras tid på bondgården, kan förbli ett mysterium. Men en sak är säker: deras historia, om än kortlivad, var inget annat än extraordinär.

Relaterade inlägg