Mecenat Alumni – behåll studietidens rabatter

by lyrik
APPS1

Vem vill inte få rabatter? I dagens samhälle är det ingen överdrift att säga att vi då och då jagar  så bra pris som möjligt. En del oftare än andra. Alumni mecenat, eller Mecenat Alumni som är det korrekta namnet är en samlingsplats för dig som vill ha rabatter.

Det här är Mecenat Alumni:

Vad?En samlingssida som förmedlar rabatter och rabattkoder
Var?På nätet
Hur fungerar det?Skapa konto och identifiera dig med Bank-ID, sen kan du börja söka
Kostnad?Mecenat Alumni är kostnadsfritt

Vad är Mecenat Alumni?

Vad är Mecenat Alumni egentligen? Enkelt förklarat är det en samlingsplats för dig som är intresserad av att få olika rabatter. Genom att samla rabattintresserade individer på ett ställe, kan även företagen och butikerna få hjälp med sin marknadsföring. Genom att upplysa Mecenat Alumni om vilka erbjudanden som gäller för tillfället, kan butikerna naturligtvis maximera slagkraften i en viss kampanj eller lansering.

Mecenat Alumni är rabatt, kan man enkelt uttrycka det. Gillar du till exempel att läsa så ger Adlibris, Bookbeat och flera andra aktörer regelbundet bra rabatter på böcker och liknande via Mecenat Alumni. Gillar du musik kan Mecenat Alumni och CDON vara en lysande kombination för att uppnå fördelaktiga priser.

Många av oss är beroende av linser för att kunna se ordentligt. Men priserna på både linser och tillbehören till dessa är höga. Med hjälp av Mecenat Alumni blir Lensway ett bra alternativ då du söker bästa pris.

Asos via Mecenat Alumni – ett exempel på hur det fungerar

För att vi skall förstå hur det fungerar, tar vi ett exempel med Asos. En slagning visar att via Mecenat Alumni och Asos får du hela tio procents rabatt. En rejäl besparing, eller hur? Gillar du att resa? Mecenat Alumni ger dig via Flixbus ovärderliga rabatter som kan ta dig extra långt på din nästa bussresa.

Andra exempel inom kategorin resor är booking. Via Mecenat Alumni ger booking fina rabatter och även en ytterst förmånlig cashback. Så om du gillar resor, kan Mecenat Alumni verkligen vara något du bör titta närmre på. Genom att utnyttja så många förmånliga rabatter och cashbacks som möjligt kommer reskassan att räcka längre, och du kanske kan göra den där extra weekendresan som du så länge gått och drömt om. Eller varför inte överraska din vän, partner eller dina barn med en liten utflykt?

Mecenat Alumni app – smidigare blir det inte

I internets barndom satt nog de flesta av oss och surfade framför burken, den stationära datorn. Men i takt med att utvecklingen i rasande fart går framåt, har vi förändrat vårt beteende. Numera vill vi kunna surfa bekvämt var vi än befinner oss, så snart som vi har ett par minuter över. Via app teknologin har det blivit möjligt att surfa både på plattor och i mobilen.

Mecenat Alumni app är ett lysande exempel på hur smidigt det är att surfa via appar. Du kan direkt, till exempel när du står i en butik, få reda på om du kan erhålla någon rabatt. Eftersom erbjudanden kommer och går, kan en butik som inte hade något erbjudande igår, ha ett idag. Om du till exempel är inne på Lyko och vill köpa hudvårdsprodukter, så tar du fram Mecenat Alumni och slår in Lyko, och genast har du svar på din fråga.

Mecenat Alumni – inte rabatt på allt

Naturligtvis kan inte Mecenat Alumni ge dig rabatt på allt. Visa företag och kedjor har valt att inte inleda ett samarbete, eller så har man ett fastslaget rabattsystem. Om du slår in SL på Mecenat Alumni inser du snabbt att SL inte ger rabatt via Mecenat Alumni.

Orsaken är troligtvis att SL enligt beslut i Stockholm och omkringliggande kommuner, fått i uppdrag att ge rabatter till vissa kategorier som anses ha en svagare ekonomisk ställning. Dessa grupper har stort behov av att nyttja kollektivtrafiken. Hit hör till exempel skolbarn, studenter och pensionärer. Skulle då samma rabatter ges till andra användare, skulle systemet urholkas. Det skulle också kunna ställas frågor kring hur skattemedlen och biljettintäkterna som SL får in nyttjas. Det är alltså fullt förklarligt att SL inte anslutit sig till Mecenat Alumni. Detta till trots, så är Mecenat Alumni ett bra alternativ även om du bor i Stockholm.

Det här ger Mecenat Alumni:

  • Rabatter
  • Möjligheter till payback
  • Bra överblick på pågående erbjudanden
  • Möjlighet att spara i vardagen

Relaterade inlägg