Tove Styrkes tolkning av Fyll upp mitt glas nu

by lyrik

Det var år 2020 som Tove Styrke deltog i den omtyckta TV-serien Så mycket bättre, och hon gjorde då flera imponerande tolkningar. En av dem var när det blev tolkningen Tove Styrke Fyll upp mitt glas nu. Ana Diaz låt hade redan varit viktig för Tove innan, men efter Så mycket bättre har den fått ännu mer betydelse.

Tove fick mycket beröm för sin tolkning av låten, där hon endast arrangerat om och inte ändrat så mycket i övrigt. Dessutom slog hon bland annat Plura med häpnad med sitt gitarrspelande. Som nybörjare valde Tove Styrke ändå att ta med gitarren upp på scen, vilket hon gjorde med bravur.

Tove Styrke Fyll upp mitt glas nu – ett uppträdande att minnas

Ana Diaz själv blev mycket rörd över Toves framträdande, hon kallade det rysmys. Den lugna balladen fick gåshuden att resa sig hos många. Balladen var stark och Tove, som slog igenom vid sin medverkan i Idol, gjorde än en gång ett fantastiskt framträdande. Hela säsongen av Så mycket bättre 2020 bjöd på skönsång och fina uppträdande av många artister, däribland Loreen, Benjamin Ingrosso, Helen Sjöholm och Lisa Nilsson. Tove Styrka har också uppträtt på Cancergalan, bland annat för sin syster som haft bröstcancer.

Relaterade inlägg