Little Jinder The passover

by lyrik

Det var i 2019 års upplaga av det älskade TV-programmet Så mycket bättre som Little Jinder framförde Soundtrack of our lives hitlåt The passover. Hennes version fullständigt golvade Ebbot Lundberg, sångaren i Soundtrack of our lives. ”Vilken drömsekvens det blev” sade han själv efter framträdandet.

Little Jinder The passover – Så mycket bättre

Little Jinder The passover är en av tolkningarna i säsong 10 av TV-programmet. Den största hiten därifrån är dock Miss Li – Lev nu dö sen. Säsong 10 hade ett lite annorlunda upplägg än tidigare. Alla artister som kom dit hade nämligen medverkat i tidigare säsonger. Däremot var det inte några gamla låtar som spelades igen utan nya tolkningar på ännu fler låtar.

Utöver Little Jinder, Ebbot och Miss Li medverkade bland andra Carola, Sven-Bertil Taube, Petter och Magnus Uggla. Totalt var 14 artister med i den tionde säsongen som var jubileumssäsongen. Programmet går fortfarande och är inne på sin trettonde säsong.

Både artister och svenska folket uppskattar upplägget i programmet eftersom det dels ger artisterna en chans att visa en annan sida och dels tittarna en möjlighet att upptäcka nya artister. Med tanke på hur stort musiksverige är kommer programmet sannolikt kunna gå i flera säsonger till framöver.

Relaterade inlägg